Jump to content

[Solved] Server not reachable after Upgrade to 7.5


Mirko Plachta
 Share

Recommended Posts

Hi guys,

 

When trying to Upgrade from 7.0.2457 to 7.5.2607 I get an error afterwards when trying to connect via Client.

Message attached as screenshot.

This ist the first time ever an upgrade is not working.

Hope this error message helps.

I also tried uninstalling first, and install it from scratch, but still same Problem.

System ist Windows Server 2022 Datacenter Edition 21H2 20348.169

Bildschirmfoto vom 2021-12-09 11-32-10.png

Link to comment
Share on other sites

Hello guys, 

 

If possible, can we schedule a remote session to take a look at the issue? If no, please describe how you upgraded Daminion server? Did you select the standard or custom installation? If custom, what port did you install PostgreSQL to? If the default port 5432 has been assigned, did you manually enter the password for PostgreSQL? 

 

Kind regards, 

Daria

Link to comment
Share on other sites

  • Mirko Plachta changed the title to [Solved] Server not reachable after Upgrade to 7.5
1 hour ago, Mirko Plachta said:

Now all is running again.

The problem in our case was a missing folder, after creating this folder all was running again.

C:\ProgramData\Daminion Software\Daminion Server\Video\NetCatalog

The NetCatalog was the missing one.

 

Hi,

this is an old, known bug and posted some time ago but not yet fixed.

Regards, Uwe

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Mirko Plachta said:

Now all is running again.

The problem in our case was a missing folder, after creating this folder all was running again.

C:\ProgramData\Daminion Software\Daminion Server\Video\NetCatalog

The NetCatalog was the missing one.

 

Yes, this is the reason for our issue too. Thanks Mirko 🙂 I recalled that, in the past, I deleted the NetCatalog folder after copying all the video previews to a new location.

Note : After upgrading, I noticed that the video previews could not be played in web client anymore. I found out that the configuration for the video preview location had been reset to the default location. I have to change it back to my previously configured location.

image.png.a7aa3ce0cdb0327565d4564a41c13b0a.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...