Jump to content

Bug Report - After restarting the Server everything is being reimported


rene
 Share

Recommended Posts

Hey folks,

I just restarted my Server and most of the Files are not there anymore. I needed to rescan to have them, which is still going.

 

After clicking on: "add missing folder" and entering the folders I get the Error Message: "Folder with ID-XXX not found in Database".

 

That shouldn't happen!

 

How can I find the Log Files?

 

 

Thanks winam

Link to comment
Share on other sites

Hey folks,

I just restarted my Server and most of the Files are not there anymore. I needed to rescan to have them, which is still going.

 

After clicking on: "add missing folder" and entering the folders I get the Error Message: "Folder with ID-XXX not found in Database".

 

Please restart the Client also. Could you please send me a backup of your database by email (Admin panel > File > Backup ...)

 

That shouldn't happen!

How can I find the Log Files?

 

Admin panel > Help > Show Logs...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hello Murat,

since installing the new built i have the same problem. I installed the new built in order to get the other topic closed.

 

Actually tonight I needed the Software to present the pictures.

 

greeting winam

 

Ok, I reviewed the problem. When I open an event, the pictures are available, but if i want to see them within the folder structure they are gone.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Winam, I've asked you for logs or send me a copy of your database backup. You wrote "Done!!!", that I don't know what does it mean? :unknw:

 

And please send me video with your steps so I can reproduce an issue on my computer

 

because I sent you an email with the logs. I will do it later again.

 

btw. how do I create such a video from my screen, never did that before.

Link to comment
Share on other sites

because I sent you an email with the logs. I will do it later again.

btw. how do I create such a video from my screen, never did that before.

 

Sorry, I missed your email. Unfortunately we didn't found any information that point us to a bug. If the error appears again please download this small utility and record me your steps that led to this problem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...