Jump to content

1070 - custom tag in metadata


Uwe
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

the tag I entered in Daminion was "test_tag" - with underscore. That means following your explanation I had to expect "test__tag".

 

Unfortunately I can't reproduce it now because there is a new problem: the text I entered in the Properties Panel to the custom tag is not saved. This happens only with custom tags that are not appear in the tag tree.

Values of custom tags that are in the tag tree are saved correctly.

 

Regards, Uwe

Link to comment
Share on other sites

Hello Murat,

 

I had to reboot the system yesterday. I also had to cancel the Daminion Client by the Task Manager because the Client was frozen. This morning I made the test with the custom tag again: Now it's working. Strange.

 

The Problem I posted above seems to be a problem of the ExifTool and/or the Viewer. See the screenshot.

Daminion_1070_custom_tag.jpg

This is how Daminion writes the custom tag in the metadata and this is ok.

 

Regards, Uwe

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...