Jump to content

[FIXED] [Bug Report] Can't add User


AlexK
 Share

Recommended Posts

Hello

i installed 4.0.0.1263 on a Win2012-Server.

 

I have two problems:

1. Security Mode Active Directory: I can add Users, but as soon as i try to logon the attached error-message appears.

2. Security Mode Daminion: I add Users, but the error "Role Name not found" appears.

 

Is this a Daminion-Problem or do I need to change permissions, e.g.?

 

Regards,

Alex

post-2069-0-85329000-1438693203_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

I have two problems:

1. Security Mode Active Directory: I can add Users, but as soon as i try to logon the attached error-message appears.

2. Security Mode Daminion: I add Users, but the error "Role Name not found" appears.

 

Is this a Daminion-Problem or do I need to change permissions, e.g.?

 

Hello, Alex

 

This is the Daminion problem: the roles table wasn't properly created during the installation process.

Can we connect to your computer remotelly via the TeamViewer program and fix this issue manually?

 

If yes, please send me a PM with the confirmation.

 

With Regards,

Valery

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...