Jump to content

779 - CreationDateTime changed


Uwe
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

tested with shared catalog.

I've changed the CreationDateTime from the day/time of the scan, e.g. 19.08.2008 17:44:05 to a certain date/time, e.g 11.05.2008 10:00:00. That means I have to enter "00" for the seconds and to save the changes. In the Properties Window I see the seconds "00" that I've entered but in item in the Thumbnail Window there is the seconds value "05".

It seems that there is a problem to enter the "00" in the first step.

In a second step I overwrite the "05" value in the Properties Window with "00" and now I get the seconds value "00" in item in the Thumbnail Window.

I send the video via email to you.

 

Regards, Uwe

Link to comment
Share on other sites

Hello,

 

I can reproduce this behaviour.

If you change the seconds value of the Creation DateTime field, remain on the seconds field and press "save" you get this error.

But if you go to the next field (with mouse or arrow key), e.g. the button with the calendar and press "save", it works.

 

Regards, Uwe

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...