Jump to content

Installation problem


AdiBoy
 Share

Recommended Posts

I have been running 0.9.7.675 with no problems, but hadn't used it for a while. When I started it up today, it prompted me to download 0.9.9.731 which I did. However, when I tried to install it, the installation froze while trying to install .NET components. I had to stop the installation using the task manager. I tried several times, but with no success. Fortunately, I still had the installation file for 0.9.7.675, but obviously I would prefer to use the latest beta.

 

I am using Windows 8 64 bit

Link to comment
Share on other sites

I have been running 0.9.7.675 with no problems, but hadn't used it for a while. When I started it up today, it prompted me to download 0.9.9.731 which I did. However, when I tried to install it, the installation froze while trying to install .NET components. I had to stop the installation using the task manager. I tried several times, but with no success. Fortunately, I still had the installation file for 0.9.7.675, but obviously I would prefer to use the latest beta.

 

Can you give us a remote access by TeamViewer to your PC to check this issue?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...