Jump to content

Volker

Members
  • Content Count

    193
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Volker last won the day on June 21 2015

Volker had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Volker

  • Rank
    Bronze Member
  • Birthday 11/08/1960

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.irish-wolfhound-of-lough-ree.de

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rüthen, Germany
  • Interests
    Irish Wolfhounds
  1. Daminion shows a different exposure time than EXIF Tool does. Version 6.2.0 build 1960 .
  2. Hi Daria, when will this bug be fixed? It's now more than two months that I cannot use the licenses I purchased. Best regards, Volker
  3. Hi Daria, do you have any information concerning this issue? Best regards, Volker
  4. After upgrading to Daminion 5.9.0 build 1785 I run into problems when trying to login: I use the Home edition with 2 concurrent users. What to do? Volker
  5. I've attached three screenshots showing the problem in detail: group_1 shows a grouped item group_2 shows the dialog group_3 shows the three items that belong to the group In 'group_1' the the marker showing that this is a group is missing. Volker
  6. Hi Daria, I'm sorry that I forgot to mention the version. I am on 5.8.1765. I am working on a network drive (Synology NAS). Unfortunately I can reproduce the issue just from time to time. Therefore please let me observe the behaviour and I'll come back to this thread. Best regards, Volker
  7. I have a directory named "Róisín Dubh". After pressing F6 Daminion does not scan this directory or any subdirectories. After renaming the directory to "Roisin Dubh" scanning works as expected. Are there any problems when using letters such as "í" ? Best regards, Volker
  8. Hi Uwe, yes I did a "Refresh", but it didn't help. To me this is a new problem, because (from my point of view) it came up with build 1765. Quite interesting is the fact, that I observe this issue only with groups created in 1765. Older groups still correctly show the 'group' icon in the upper right corner of the thumbnails. Regards, Volker
  9. In 5.8.0 build 1765 there seems to be a problem with grouped items. Previously the number of group members was shown for the collapsed group, which is no longer the case. Best regards, Volker
  10. Hello Daria, thank you very much - with this version it's working again perfectly :-) Best regards, Volker
  11. Hi Daria, I now istalled 5.0.0.1608 again. But now the server stays in status "Start Pending". What to do? Volker
  12. Hi Daria, I'm afraid that there is no way to downgrade to 5.0.0.1582. When trying to install this version I get several of the attached messages. Later on the installation hangs when "Creating Default Catalog". Best regards, Volker
  13. Hello Daria, yes, that's the case: I've got Home Server for 2 connections. Best regards, Volker
×
×
  • Create New...